Leeds United FC 0-0 Chelsea FC | OCJENE

Leeds United FC 0-0 Chelsea FC | OCJENE
14 ožujka 16:02 2021

Chelsea je po drugi put za redom kiksao utakmicu pred Ligu prvaka. Prošli put je to bio Southampton, a nakon tog remija uslijedio je izvrstan nastup i pobjeda protiv Atletica. Hoće li se ponoviti ‘povijest’?

Ovog puta bilo je 0-0 (već treća Tuchelova nula), što za posljedicu nosi golmana kao igrača utakmice, a stopere na 2. i 3. mjestu po ocjenama. Édouard Mendy (2.25) dugo nije bio igrač utakmice, još otkada je zaredao 3 titule za redom tamo protiv Seville, Uniteda i Krasnodara u prvom dijelu sezone. Dapače, to su mu do ove utakmice bile jedine CheCro MotM titule. U međuvremenu su ga na prvom mjestu po broju titula prestigli Giroud, Werner i Mount, a sada se izjednačio s njima na 4. Daleko prvi je i dalje Hudson-Odoi sa 6 titula. Osim toga, Mendy je upravo prešao u vodstvo po broju 2+ ocjena ove sezone, sada je na 7 te ima jednu više od Kovačića.

Kai Havertz (0.49) ovog puta je imao neimpresivnu utakmicu na (lažnoj) devetci. Promašio je bar dvije dobre šanse. Ipak, najodgovorniji za loš napadački nastup bili su Pulisic (-0.11) i Ziyech (-0.49) koji su prvi izišli iz igre. Njihova zamjena, Werner (-0.49), još jednom se nije proslavio te je ovog puta najlošije ocijenjeni igrač, a blizu tome je došao i Chilwell (-0.47) zbog nekoliko upropaštenih prilika na lijevoj strani.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka