Najava utakmice (MOL Vidi): Sarri odmara kostur ekipe, Odoi i Ampadu startaju

Najava utakmice (MOL Vidi): Sarri odmara kostur ekipe, Odoi i Ampadu startaju
13 prosinca 14:51 2018

Još jedna večer Europske lige, ovaj put gostujemo u Mađarskoj. Početak je u 18.55 h, a protivnik MOL Vidi. Prilika je to za još jednu pobjedu s kojom bi ostvarili maksimalan učinak u skupini.

Opet je to šansa za „mlade“, a dan odmora za one koji su stalno u pogonu. Ovo će biti dobar test jer domaćini traže pobjedu koja bi im osigurala prolazak dalje, pa će sigurno na terenu ostaviti sve što imaju kako bi u tome i uspjeli.

Danas ćemo konačno na djelu vidjeti i Ampadua koji se oporavio i to baš u trenutku kada se ozlijedio Cahill, pa će propustiti večerašnju utakmicu. Hudson- Odoi bi opet trebao biti u početnom sastavu, a ovo je prilika da RLC i Barkley odigraju svih 90 minuta. Sigurno nema Kepe, Rudigera, Azpilicuete, Kantea i Hazarda.

Bez obzira na domaćina koji ima svojih kvaliteta očekujemo jednu uvjerljivu predstavu, jer i ova postava koju će vjerojatno poslati Sarri je dovoljno dobra i sposobna za to.

Doduše, s obzirom na to da je veliki broj navijača iz naše udruge otišao na utakmicu ništa ne bi bilo čudno da ipak završi s tankih 0:0.

Moguća postava: Caballero- Emerson- Ampadu- Christensen- Zappacosta, Cheek- Fabregas- Barkley, Odoi- Giroud- Pedro

Prijenos: ARENA 5

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Tarle

Odrastao podno Promine, s trenutnim prebivalištem u Splitu. Jedina plava koju priznaje je ona na dresu Chelseaja i DOŠK-a iz Drniša, a jedini nogometni bog za njega je Frank Lampard. Čvrsto je na zemlji, realan i objektivan osim kada razmišlja o trenerskom pozivu. S obzirom na propalu karijeru nogometaša smatra da mu se negdje mora vratiti, pa sad... Besprijekoran taktičar o kojoj god se igri radilo, pobjeda je imperativ!

Vidi Više Članaka