Conte: “Iskrena sam osoba i mrzim lažnjake”

Conte: “Iskrena sam osoba i mrzim lažnjake”
28 siječnja 12:55 2018

U susret s Newcastleom Conte je iznio nekoliko važnih vijesti što s tiče igrača, ali i svoje budućnosti u klubu.

“Siguran sam u to da nisam diplomata, što ste mogli i vidjeti. Mislim da sam pošten i vrlo iskren.”

“Siguran sam ako se to promjeni da bi trebao prestati sa svojom karijerom. Iskrena osoba govori jasno u svakom trenutku. Ako ste lažnjak, ne možete istovremeno govoriti istinu.”

“Ponavljam, radije bi bio iskren u svakom trenutku nego lažnjak. Mrzim lažnjake.”

Conte nije zabrinut i ne žali nakon ovakvih izjava koje bi mogle uznemiriti upravu. Ljudi iz uprave ne vole često čuti iskrene odgovore.

“Ja ne žalim. Kad donesem odluku, ne želim gledati unatrag. Želim uvijek biti prisutan u trenutku i gledati ispred sebe. To je najbolji način ako želite napredovati, pokušati pronaći rješenja, a ne alibije i isprike. Mislim da je to ispravan način.”

Uostalom, zašto bi i imao za čim žaliti. Conte je napravio odličan posao u Chelseaju u posljednjih 18 mjeseci. Posao na koji bi trebao biti ponosan bez obzira kako i kada će mu završiti mandat u Chelseaju.

“Kad donosite odluku morate biti spremni ići prema naprijed i pokušati pronaći soluciju, soluciju i samo soluciju za svaku situaciju.”

“Stvarno sam jako ponosan jer mislim da radimo fantastičan posao. Ponosan sam jer radimo na ovaj način, a i svi bi trebali biti ponosni na ono što radimo i igrači i ja.”

Što se tiče novosti o ozljedama igrača, Morata i Courtois neće igrati. Morata i dalje ima problema s leđima, a Courtois još uvijek ima poteškoća sa zglobom.

Fabregas je trenirao s momčadi i tek ćemo vidjeti hoće li konkurirati za današnju utakmicu. Prema Conteu nije nekakva ozbiljnija ozljeda.

Barkley još nije potpuno spreman i potrebno mu je vremena da se prilagodi.

“Barkleyu je potrebno vremena nakon ovakve ozlijede da se oporavi, ne samo da trenira nego da i igra. U ovom trenutku nemamo puno opcija i moramo ubrzati njegov oporavak.”

“Nisam zabrinut za Marcosa Alonsa što mora nositi sav teret i igrati svaku utakmicu. Spreman je igrati svaku utakmicu.”

“Što se tiče transfera, ponavljam se bio bi sretan da nastavim raditi s ovim igračima, ali isto tako da i dođe nekoliko novih.”

“Klub će vas informirati o novostima, sad je vrijeme da se okrenemo ovom natjecanju i damo sve od sebe.”

Medijska kampanja koja se vodi protiv Contea se nastavlja, a prema nekih izvorima navodno se pojavio i ozbiljan kandidat koji bi ga mogao zamijeniti na klupi Chelseaja.

Luis Enrique je ime koje se provlači kroz medije i koje se spominjali i prije dolaska Contea na Stamford Bridge. Također se spominju i Max Allegri (koji je jučer doslovno rekao da “živi” za Juventus) i naravno Diego Simeone o čijoj budućnosti se ništa ne zna.

Iskreni Antonio, čovjek ispred svog vremena još uvijek nije za otkaz.

Nadajmo se današnjoj pobjedi i odmoru od medijski napuhanih drama oko njegovog odlaska.

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Marin Markotić

Vidi Više Članaka