Zašto se Hudson-Odoi ne može kupiti novcem?

Zašto se Hudson-Odoi ne može kupiti novcem?
10 siječnja 12:11 2019

Svi smo svjesni što se događa. U strahu smo od gubitka još jedne velike mlade nade, a ovakvu nismo imali, pa… možda i nikad. No, čemu tolika strka oko Odoia? Švabe nude stvarno povelik iznos za jako nedokazanog klinca… Ipak, problem leži puno puno dublje.

Što Bayernu znači Hudson-Odoi? U moru dostupnih mladića odabrali su baš njega. Ipak, ne bi im trebalo biti teško naći mu zamjenu. Ajax i PSV uvijek imaju pregršt mladih nada, pokoji obećavajući mladić naći će se već negdje. Niko i Brazzo neće imati problema, pogotovo u klubu Bayernovog ugleda i moći. Hudson-Odoi njima je samo jedan od mnogih.

Što Chelseaju znači Hudson-Odoi? Chelseaju on znači sve. Puštanje mladog Calluma ne smije se dogoditi ne samo radi njega i toga što nemamo jaka krila. Ne samo jer mladić stvarno obećava puno, a puni i našu sušnu kvotu domaćih igrača. Ne smije se dogoditi radi svih Abrahama, Loftus-Cheekova, Chalobaha, De Bruynea, Akea, Solankea. Ne smije se dogoditi radi svih mladića koji prate situaciju i nadaju se kako će jednom ipak naći svoje mjesto u našem klubu.

Moramo dokazati kako mladi igrači, pogotovo oni iz naše sjajne akademije, imaju budućnost ovdje. Ne postoji novac koji to može kupiti. 

Upravo, ne čini to.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka