Conte: “Prošle sezone dogodilo se čudo”

Conte: “Prošle sezone dogodilo se čudo”
05 studenoga 14:52 2017

Antonio Conte pred utakmicu s Manchester Unitedom pričao je o svojoj poziciji u klubu i o tome zašto Chelsea još uvijek ne postiže željene rezultate.

“Nadam se da moj posao ne dolazi u pitanje. Iskreno, mislim da sam zaslužio puno vremena nakon prošle sezone.”

“Ne volim tražiti upravu za još vremena. Volim im reći istinu. Situacija je jasna: zadatak je raditi i dati sve od sebe za klub. Ako to bude dovoljno – u redu. Ako ne bude – isto u redu. Isto je, nastavit ću sa životom.”

“Ako mislite da mogu samo pucnuti prstima i otkloniti naše probleme – varate se, nije tako jednostavno. Prošle sezone dogodilo se čudo.”

“Bilo je to čudo, jer smo imali iste igrače koji su sezonu prije te završili 10.”

Na pitanje kako to čudo uspoređuje s Leicesterovim, Conte je dodao:

“Čudo se ne čini tako veliko u našem slučaju jer je naše ime Chelsea – to ime umanjuje čudo koje se dogodilo prošle sezone.”

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka