UDARNE VIJESTI: Ziyech je novi igrač Chelseaja!

UDARNE VIJESTI: Ziyech je novi igrač Chelseaja!
13 veljače 13:27 2020

Jučer se prolomila vijest, a danas već dobila svoju službenu potvrdu (barem što se tiče Ajaxa, naši još malo kasne po običaju). Hakim Ziyech, jedan od najboljih igrača zlatne Ajaxove generacije, novi je igrač Bluesa!

Na njega naravno, možemo računati od ljeta 2020., odlično je što će s momčadi Franka Lamparda odraditi punu pred-sezonu.

Tip igrača kakav nam jako treba, tako dobrog lijevonogog napadačkog igrača nismo imali još od Juana Mate. Trebao bi čarobnom ljevicom donijeti dosta kreativnosti, odličnih dodavanja (u dugima je posebno dobar) i udaraca.

Statistički je također vrlo konkretan – skuplja oko 30 golova + asistencija po sezoni.

Ono što je kao šlag na tortu – koštat će nas samo 45 milijuna eura.

Dobrodošao!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka