Higuain uskoro postaje novi igrač Chelseaja!

Higuain uskoro postaje novi igrač Chelseaja!
16 siječnja 23:34 2019

Ono što se nagađalo nekoliko dana uskoro bi trebalo dobiti svoju službenu potvrdu – Higuain bi trebao postati novi igrač Chelseaja!

Mnogi pouzdani novinari potvrdili su priču.

Radi se o posudbi od pola godine s opcijom produljenja ili kupnje, što je za nas svakako puno bolje nego da ga moramo odmah kupiti.

Hazard bi napokon mogao otići na svoju poziciju, a mi napokon dobiti bolju realizaciju u napadu!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka