UDARNE VIJESTI: Roma-Chelsea ulaznice u prodaji!

UDARNE VIJESTI: Roma-Chelsea ulaznice u prodaji!
October 10 14:34 2017

Stigle su informacije za kupnju ulaznica za sektor Chelseajevih navijača na utakmici Lige prvaka između Rome i Chelseaja na Olimpicu u Rimu!

AS Roma – Chelsea FC
31.10. / 20:45h
Stadio Olimpico, Rim

Ulaznice su u prodaji u petak, 13.10. i bit će ih moguće kupiti preko Udruge navijača Chelsea Croatia.
Uplata za ulaznice mora biti vidljiva najkasnije do 12.10. (četvrtak) u 16h.

Sve informacije o cijeni, kako kupiti i organiziranom odlasku na utakmicu moguće je pronaći u zatvorenoj grupi članova Udruge na facebooku ovdje:

https://www.facebook.com/groups/566348470087995

Ukoliko niste član Udruge, jednostavno možete postati prateći upute OVDJE.

Javite nam se s potvrdom uplate članarine facebook porukom ili na email crochelsea@gmail.com i bit će vam odmah odobren ulazak u grupu.

Preuzimamo Rim!

  Categories:
view more articles

About Article Author

Filip Grljević

Predsjednik Udruge Chelsea FC Hrvatska. Kratko i jasno. Čelni Mučitelj/Siva Eminencija, nazovite ga kako hoćete. Nije osoba koju želite sresti u mračnoj uličici, a bogme niti u osvjetljenoj (osim ako niste nježnijeg spola). Go-To man udruge. Direktno odgovoran za par ubojstava radi propuštene najave/izvještaja i indirektno odgovoran za nekoliko redakcijskih suicida potaknutih time što su neoprezni 'novinari' predali gramatički i pravopisno neispravan tekst. U slobodno vrijeme, kada se ne bavi Udrugom i fakultetskim obvezama, svira električnu gitaru, uzaludno se trudi igrati nogomet i šeće svog psa Nanda, nazvanog po poznatom napadaču Peteru Osazeu Odemwingieu. Veliki ljubitelj poznate nogometne igre nazvane po udruženom zločinačkom poduhvatu (FIFA 16) u kojoj ga, na njegovu nesreću, jedan od izvršnih dopredsjednika Udruge redovito "praši".

View More Articles