UDARNE VIJESTI: Chelsea Croatia i Vulkal postaju službeni partneri!

UDARNE VIJESTI: Chelsea Croatia i Vulkal postaju službeni partneri!
25 ožujka 20:54 2016

Nakon potvrde službene suradnje s poduzećem Yokohama Rubber, multinacionalnim gigantom u proizvodnji guma i glavnim sponzorom Chelsea FC-a, s velikim zadovoljstvo objavljujemo da Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska pokreće službenu suradnju i s najvećim distributerom guma i naplataka u Hrvatskoj – poduzećem Vulkal d.o.o.!

Osnovano 1991. kao malo poduzeće, Vulkal d.o.o. danas nosi titulu najvećeg distributera pneumatika svih vrsta i naplataka na hrvatskom tržištu s preko 230 zaposlenih u 8 centara diljem Hrvatske. Pretočivši tu istu želju i volju za stvaranjem domaće pozitivne priče u sportski kontekst i na tragu ljubavi prema nogometu vodećih ljudi poduzeća, Vulkal je u Udruzi navijača Chelsea FC Hrvatska i cjelokupnoj zajednici Chelsea Croatia prepoznao idealne partnere kako za širenje kanala svoje prodaje, tako i za poticanje pozitivnih aktivnosti u društvu kroz aktivnu suradnju s jednom neprofitnom udrugom.

Sve članice i članovi Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska, neovisno o mjestu stanovanja, pod posebnim uvjetima moći će s predočenjem članske iskaznice kupovati proizvode i koristiti usluge iz širokog asortimana Vulkala. O tome koji proizvodi i usluge su dostupni pod posebnim uvjetima, članice i članovi Udruge bit će obavještavani putem službenih komunikacijskih kanala Udruge (zatvorena facebook grupa, sms poruke, e-mail).

Imamo posebnu čast biti prvi u Hrvatskoj koji će svojim članovima i široj javnosti predstaviti i ponuditi Yokohama x Chelsea FC AE-50 Limited Edition gume, posebnu ograničenu seriju renomiranih Yokohaminih “BluEarth” guma s brendingom Chelsea FC-a. Ove gume predstavljaju simbol početka velike sponzorske suradnje između Yokohame i engleskog nogometnog velikana te nakon premijere u Japanu, sada po prvi puta dolaze u ponudu u Hrvatskoj, gdje će biti dostupne u prodajnim centrima Vulkala.

Yokohama x Chelsea FC gume, zbog svoje limitirane serije i posebnog diskretnog izgleda idealnog za svakog simpatizera Chelseaja, predstavljaju ujedno i savršen početak suradnje s Vulkalom. Dolaze u 3 ‘udarne’ dimenzije: 195/65 R15, 205/55 R16 i 225/45 R17.

Članovi i članice Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska moći će PRVI kupiti Yokohama x Chelsea FC Limited Edition gume i to uz POSEBNE UVJETE!

Svi detalji o cijenama dostupni su članovima Udruge u zatvorenoj grupi članova Udruge na Facebooku – KLIKNI OVDJE, ili na mail info@chelseacroatia.com. Članovi mogu od 30.3.2016. iskoristiti ovu ponudu u bilo kojoj poslovnici Vulkala u Hrvatskoj uz predočenje članske iskaznice!

Više informacija o poduzeću Vulkal d.o.o. možete pronaći na njihovoj službenoj stranici www.vulkal.hr i facebook stranici www.facebook.com/Vulkal.

Još uvijek niste član Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska?
Pomozite radu udruge, koristite mnoge pogodnosti članstva i budite dio najveće plave zajednice u regiji, počela su učlanjivanja za sezonu ’16./’17. – KLIKNI OVDJE!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka