[SLUŽBENO PRIOPĆENJE] Ulaznice za Dinamo (Zagreb, London)

[SLUŽBENO PRIOPĆENJE] Ulaznice za Dinamo (Zagreb, London)
26 kolovoza 00:03 2022

I to će se napokon dogoditi – u grupnoj fazi Lige prvaka Chelsea je izvukao Dinamo i stiže u Zagreb!

Chelsea Croatia za svoje članove organizirat će:

  • Direktnu nabavu ulaznica za Chelsea – Dinamo u Londonu
  • Direktne informacije iz kluba i asistenciju pri kupnji ulaznica za gostujuću tribinu (jug) za Dinamo – Chelsea u Zagrebu
  • Organizirano okupljanje navijača prije i nakon utakmice u Zagrebu

Ključne informacije:

  • Ulaznice za obje utakmice (gostujuća tribina na Maksimiru i domaće tribine na Stamford Bridgeu) prodavat će se isključivo preko Chelseaja te isključivo osobama koje posjeduju aktivan Chelsea FC membership za sezonu ’22./’23. (članstvo direktno u klubu) po pravilu 1 član = 1 karta. 

38 članova na utakmici u Londonu Chelsea-West Ham, 30.11.2019.

  1. Kako biste ostvarili pravo na kupnju ulaznice, potrebno je kupiti članstvo direktno u klubu putem službene klupske internetske trgovine. Cijena sezonskog članstva iznosi £32 za odrasle, odnosno £30 za mlađe od 19 godina te donosi pravo na kupnju ulaznica za domaće i gostujuće utakmice do kraja sezone, člansku iskaznicu, popust u Chelseajevom megastoreu i ostale pogodnosti.
    Kupnja Chelsea FC membershipa također predstavlja i veliko značenje za Chelsea Croatia – o broju članova kluba koji su ujedno dio i Chelsea Croatia svake sezone ovisi obnova statusa priznanja Udruge pri Chelseaju omogućujući sve pogodnosti koje Udruga tim putem ostvaruje, prije svega mogućnost za svoje članove direktne nabave ulaznica za Stamford Bridge i gostujuće utakmice uz stalni transparent na Stamford Bridgeu i još mnogo toga.
  2. Nakon kupnje membershipa, potrebno je dojaviti svoj membership number i poštanski broj naveden u sistemu službenim komunikacijskim kanalima Chelsea Croatia kako bismo te registrirali kao dio Udruge i uključili u sve obavijesti uključujući nabavu ulaznica za utakmicu/utakmice s Dinamom.
    crochelsea@gmail.comFacebook | Instagram

Obavijest o početku prodaje ulaznica, kao i sve ostale informacije i mogućnost nabave ulaznica za 2 utakmice s Dinamom bit će nadalje dostupne isključivo članovima Udruge unutar službenih zatvorenih kanala komunikacije kao jedna od pogodnosti članstva u najvećoj udruzi Chelseajevih navijača u jugoistočnoj Europi, kao i jedinoj (uz Italiju) službeno priznatoj navijačkoj udruzi GOLD statusa priznanja u Europi.

Učlanjenja u Chelsea Croatia u jubilarnu 10. sezonu Udruge za sezonu ’22./’23. i dalje su otvorena kroz 2 članska paketa – Basic i Premium, a učlanjenje je vrlo jednostavno – sve informacije su dostupne na LINKU.

’22./’23. članske kartice

Vidimo se na tribinama!

10 YEARS STRONG Chelsea Croatia majica 10 YEARSHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka