[OBAVIJEST] Dinamo u Londonu, gostovanja u Milanu i Salzburgu

[OBAVIJEST] Dinamo u Londonu, gostovanja u Milanu i Salzburgu
11 rujna 14:44 2022

Nakon uspješno odrađenog “gostovanja” u Zagrebu*, Chelsea Croatia nastavlja sa svojim aktivnostima na utakmicama:
Milan – Chelsea, Milano | 11.10.
RB Salzburg – Chelsea, Salzburg | 25.10.
Chelsea – Dinamo, London | 2.11.

*SVI koji su željeli kupiti ulaznicu za Dinamo u Zagrebu za gostujuću tribinu (jug), nakon javljanja Udruzi i praćenja uputa i rokova, bili su uspješni u tome. Ostalo je na kraju preko 400 neprodanih ulaznica za Jug koje su povučene iz prodaje.

Chelsea Croatia će za svoje članove organizirati:

  • Direktnu nabavu ulaznica za Chelsea – Dinamo u Londonu, narudžba dostupna putem službene forme za naručivanje svim aktivnim članovima Udruge. Na ovu utakmicu neće biti organiziranog zajedničkog putovanja. 
  • Direktne informacije iz kluba i asistenciju pri kupnji ulaznica te organizirano zajedničko putovanje na utakmice u Milanu i Salzburgu. Informacije o rokovima i detalji puta će biti objavljeni u zatvorene grupe članova odmah po dobivanju informacija o ulaznicama iz Chelseaja.

Ključne informacije:

  • Pristup svim detaljnim informacijama oko ulaznica i utakmica, pravo na nabavu ulaznica kao i sudjelovanje u organiziranim odlascima na utakmice predviđeno je isključivo za aktivne članove Udruge navijača Chelsea Croatia. Učlanjenja u Chelsea Croatia u jubilarnu 10. sezonu Udruge za sezonu ’22./’23. i dalje su otvorena kroz 2 članska paketa – Basic i Premium, a učlanjenje je vrlo jednostavno – sve informacije su dostupne na LINKU.
  • Narudžba ulaznica za Chelsea – Dinamo u Londonu treba biti obavljena najkasnije do 22.9. Pripazite na rokove i javite nam se što prije!
    Detaljna procedura narudžbe ulaznice opisana je u zatvorenoj grupi članova na LINKU.
38 članova na utakmici u Londonu Chelsea-West Ham, 30.11.2019.
’22./’23. članske kartice
10 YEARS STRONG Chelsea Croatia majica 10 YEARS


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka