CHELSEA POTVRDIO: Gotova sudska trakavica s Evom Carneiro

CHELSEA POTVRDIO: Gotova sudska trakavica s Evom Carneiro
07 lipnja 13:00 2016

Klub je objavio na službenoj stranici kako je napokon završena priča s tužbom Eve Carneiro, a objavu prenosimo u cijelosti:

Chelsea Football Club sa zadovoljstvom objavljuje da je postigao dogovor s dr. Carneiro čime se završava svaki sudski postupak protiv kluba i Josea Mourinha.

Klub žali za okolnostima koje su vodila do razilaska s doktoricom Carneiro i ispričava se njoj i njezinoj obitelji zbog stresa koji im je zbog toga prouzročen. Želimo razjasniti da je utrčavanje na teren dr. Carneiro bilo dopušteno i od strane sudaca prema pravilima igre te je ona time ispunjavala svoje dužnosti prema igračima kao doktor, stavljajući njihovu sigurnost na prvo mjesto.

Dr. Carneiro je uvijek stavljala interese igrača kluba na prvo mjesto. Dr. Carneiro je visoko kompetentna i profesionalna sportska doktorica. Ona je bila cijenjeni dio klupskog medicinskog stožera i želimo joj budućnost punu uspjeha.

Jose Mourinho jednako tako zahvaljuje dr. Carneiro na izvrsnoj potpori koju je pružila kao doktorica prve ekipe i želi joj uspješnu karijeru.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka