CHELSEA POTVRDIO: Gotova sudska trakavica s Evom Carneiro

CHELSEA POTVRDIO: Gotova sudska trakavica s Evom Carneiro
June 07 13:00 2016

Klub je objavio na službenoj stranici kako je napokon završena priča s tužbom Eve Carneiro, a objavu prenosimo u cijelosti:

Chelsea Football Club sa zadovoljstvom objavljuje da je postigao dogovor s dr. Carneiro čime se završava svaki sudski postupak protiv kluba i Josea Mourinha.

Klub žali za okolnostima koje su vodila do razilaska s doktoricom Carneiro i ispričava se njoj i njezinoj obitelji zbog stresa koji im je zbog toga prouzročen. Želimo razjasniti da je utrčavanje na teren dr. Carneiro bilo dopušteno i od strane sudaca prema pravilima igre te je ona time ispunjavala svoje dužnosti prema igračima kao doktor, stavljajući njihovu sigurnost na prvo mjesto.

Dr. Carneiro je uvijek stavljala interese igrača kluba na prvo mjesto. Dr. Carneiro je visoko kompetentna i profesionalna sportska doktorica. Ona je bila cijenjeni dio klupskog medicinskog stožera i želimo joj budućnost punu uspjeha.

Jose Mourinho jednako tako zahvaljuje dr. Carneiro na izvrsnoj potpori koju je pružila kao doktorica prve ekipe i želi joj uspješnu karijeru.

  Article "tagged" as:
  Categories:
view more articles

About Article Author

Filip Grljević

Predsjednik Udruge Chelsea FC Hrvatska. Kratko i jasno. Čelni Mučitelj/Siva Eminencija, nazovite ga kako hoćete. Nije osoba koju želite sresti u mračnoj uličici, a bogme niti u osvjetljenoj (osim ako niste nježnijeg spola). Go-To man udruge. Direktno odgovoran za par ubojstava radi propuštene najave/izvještaja i indirektno odgovoran za nekoliko redakcijskih suicida potaknutih time što su neoprezni 'novinari' predali gramatički i pravopisno neispravan tekst. U slobodno vrijeme, kada se ne bavi Udrugom i fakultetskim obvezama, svira električnu gitaru, uzaludno se trudi igrati nogomet i šeće svog psa Nanda, nazvanog po poznatom napadaču Peteru Osazeu Odemwingieu. Veliki ljubitelj poznate nogometne igre nazvane po udruženom zločinačkom poduhvatu (FIFA 16) u kojoj ga, na njegovu nesreću, jedan od izvršnih dopredsjednika Udruge redovito "praši".

View More Articles