Conte dao otkaz nakon fizičkog obračuna u tunelu!

Conte dao otkaz nakon fizičkog obračuna u tunelu!
01 travnja 21:39 2018

Talijanski stručnjak Antonio Conte više nije trener Chelseaja!

Neslužbeno doznajemo da je poraz od Tottenhama kap koja je prelijela čašu za talijana i njegov tim, te je došlo do fizičkog obračuna između tima i nekoliko igrača. Zasada nemamo informaciju je li netko ozlijeđen.

Jedan od mnogobrojnih razloga, ali navodno najbitniji, prekid 28-godišnje tradicije protiv gradskog rivala je bio zadnji čavao u lijes Conteovog mandata na Stamford Bridgeu.

Prema informacijama iz više izvora, već je postignut dogovor sa klubom koji će voditi sljedeće sezone, ali još je nepoznato koji je to klub.

Chelsea se sada (opet) nalazi u potrazi za novim trenerom, a s obzirom da je ova sezona već praktički gotova za Plavce, barem imaju vremena za dobro istražiti i dovesti pravu osobu, nadamo se na malo duže razdoblje.

Uskoro više…

 

 

P.S. Provjerite još jednom datum objave…. Gotcha! Bamboozled.

P.P.S. Sretan Uskrs svima!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka