Kovačić sprdao Lovrena, a ovaj mu nije ostao dužan

Kovačić sprdao Lovrena, a ovaj mu nije ostao dužan
15 studenoga 11:41 2018

Reprezentativna je stanka, nikome nije do života. Sadržaja nema, pa su nam, za to vrijeme, zanimljive i zezancije naših igrača.

Jučer je naš (duplo naš, i po klubu i zemlji) Mateo Kovačić, na pitanje Vikija Ivanovića hoće li Liverpool osvojiti naslov, odgovorio: “Oni imaju Dejana Lovrena, tako da ne bih rekao!”

U šaljivome tonu odgovorio je i Dejan Lovren, čija će klupa za pričuve uskoro poprimiti oblik njegove stražnjice: “Svi znamo tko je ispred, a tko iza!”

Hehe, šaljivci. Želimo im obojici sreću večeras protiv Španjolske, a Lovrenu da što više igra u Liverpoolu. Jer su im tada ipak stvarno šanse za prvim mjestom manje, jel tako, Mateo?

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka