POČETAK NOVE SEZONE: Kreću učlanjenja i obnove članstva za 2017./2018.!

POČETAK NOVE SEZONE: Kreću učlanjenja i obnove članstva za 2017./2018.!
June 19 20:00 2017

Učlanjenja i obnove članstva za novu 2017./2018. sezonu službeno su započele!

Članstvo ove sezone donosi više pogodnosti nego ikad, od kojih izdvajamo:

– članstvo u Udruzi navijača Chelsea FC Hrvatska do 1. 6. 2018.
– Ekskluzivna plastična članska iskaznica s Vašim podacima
– NABAVA ulaznica za utakmice Chelseaja
– JEFTINIJE ulaznice za utakmice
Organizirani odlasci na Chelseajeve utakmice
– Sudjelovanje u čestim nagradnim igrama za članove Udruge s nagradama poput službene Chelsea FC opreme i Chelsea Croatia navijačkog asortimana
10% popusta na kupnju u trgovini nogometne opreme – Football Maniji

KAKO SE UČLANITI / OBNOVITI ČLANSTVO – provjerite OVDJE!*

*Svi postojeći članovi zbog novog načina evidencije članova MORAJU ispuniti pristupnicu!

Članstvo za trenutnu ’16./’17. sezonu vrijedilo je do 1.6.2017., pozivamo sve naše članove na obnovu članstva do tog datuma. Budite među prvima s novom karticom na čiju izradu čeka već više od 100 novih članova!

Naše vođenje Udruge, portala, facebook stranice te organizacija putovanja i svih drugih događanja, između ostaloga, u potpunosti su volonterski rad iz strasti i ljubavi. Svojom članarinom pomoći ćete plaćanju troškova poput računovođe, hostinga portala, izrade iskaznica, poštarine i ostaloga.

Veselimo se vašoj obnovi članstva, a dobrodošli su svi novi navijači i simpatizeri Chelseaja iz Hrvatske i regije, postanite i vi dio ove priče!

KAKO SE UČLANITI / OBNOVITI ČLANSTVO – provjerite OVDJE!

  Categories:
view more articles

About Article Author

Filip Grljević

Predsjednik Udruge Chelsea FC Hrvatska. Kratko i jasno. Čelni Mučitelj/Siva Eminencija, nazovite ga kako hoćete. Nije osoba koju želite sresti u mračnoj uličici, a bogme niti u osvjetljenoj (osim ako niste nježnijeg spola). Go-To man udruge. Direktno odgovoran za par ubojstava radi propuštene najave/izvještaja i indirektno odgovoran za nekoliko redakcijskih suicida potaknutih time što su neoprezni 'novinari' predali gramatički i pravopisno neispravan tekst. U slobodno vrijeme, kada se ne bavi Udrugom i fakultetskim obvezama, svira električnu gitaru, uzaludno se trudi igrati nogomet i šeće svog psa Nanda, nazvanog po poznatom napadaču Peteru Osazeu Odemwingieu. Veliki ljubitelj poznate nogometne igre nazvane po udruženom zločinačkom poduhvatu (FIFA 16) u kojoj ga, na njegovu nesreću, jedan od izvršnih dopredsjednika Udruge redovito "praši".

View More Articles