SLUŽBENO: Imamo napadača, Higuaín potpisao!

SLUŽBENO: Imamo napadača, Higuaín potpisao!
23 siječnja 22:44 2019

Napokon smo i to dočekali, napokon više nećemo morati gledati nestabilnog Moratu i ultra-sporog van-forme Girouda. Jedan od najboljih špica Europe iz proteklih 5 godina, Gonzalo Pipita Higuaín potpisao je za Chelsea.

31-godišnjak dolazi na posudbu, a ona se može produljiti ukoliko Argentinac opravda povjerenje trenera, a postoji i opcija za otkup koji bi koštao klub 36 milijuna eura.

Ovime bi se Hazard napokon trebao vratiti na krilo, Willian ili Pedro ispasti iz momčadi, a svi ostali igrači dobiti kvalitetnu središnju točku svih naših napada – tu se poglavito misli na Joriginha koji je s Pipitom već uspješno igrao par godina. Ne treba ni spominjati da je Higuaín odigrao svoju sezonu života upravo pod Sarrijem kada je postavio rekord Serije A po broju pogodaka, čak 36.

Također, Morata samo što nije otišao na posudbu u Atletico Madrid.

Na kraju, treba pohvaliti upravu na obavljenome poslu. Iz naizgled bezizlazne situacije izvukli su stvarno najbolje i nastavili dobrim ritmom kojim su započeli ljetos. Bravo, Marina!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka