Morata: “Imao sam i ponudu Uniteda, ali sam odabrao Chelsea!”

Morata: “Imao sam i ponudu Uniteda, ali sam odabrao Chelsea!”
16 rujna 17:21 2017

Nakon dolaska Morate mnogi naši navijači imali su dvojbe – je li on bio prvi izbor kluba, je li bio prvi izbor Manchester Uniteda, a naš Lukaku, je li prvotno odbio United koji je nakon toga posegnuo za Lukakuom i tako dalje. Alvaro nam u najnovijem intervjuu donosi neke od odgovora.

“Imao sam puno ponuda ovo ljeto, ne samo iz Chelseaja i Manchester Uniteda, bilo ih je i iz drugih liga. Bila je to dobra situacija za mene.”

“Najbitniji i najbolji razgovor i komunikaciju imao sam s Conteom.”

“Početkom ljeta nisam znao da me Chelsea želi. Mislio sam da žele druge igrače, možda Lukakua ili nekog drugog. Nisam znao da sam i ja opcija.”

“Razgovarao sam s Conteom više puta, i to ne samo ovoga ljeta. Osjećam se kao da sam mu dužan. Doveo me u Juventus, a odmah nakon toga otišao je biti izbornik Italije.”

“Nakon toga sam uvijek htio igrati za njega. Prošlo je samo dva mjeseca otkako surađujemo, ali imam osjećaj kao da ga znam oduvijek. Kad sam saznao da me želi ovo ljeto nisam dvaput razmišljao. Napravio sam sve što mogu da se to i ostvari.”

Španjolac je također otkrio kako je i prošle sezone bio blizu dolaska u Chelsea, kada je Conte tek došao u klub.

“Prošlo ljeto bilo je blizu. Cesar Azpilicueta nije bio zadovoljan – već mi je tada počeo tražiti stan u Londonu!”

“Angažirali smo već bili agente nekretnina. Ovoga puta Cesar je sve riješio.”

“Kada sam pričao s Conteom prošlo ljeto, rekao sam mu ‘iz Real Madrida ću otići jedino u Chelsea’.”

“Sjećam se da sam nakon toga rekao svojoj ženi da će Chelsea osvojiti Premier ligu te sezone. Upravo to se i dogodilo. Sada to moramo ponoviti.”

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka