KVIZ #6: Šesti kviz, a sedmi mjesec

KVIZ #6: Šesti kviz, a sedmi mjesec
10 srpnja 10:24 2020

Kako je sezona ponovo u pogonu tako su i objave na našoj stranici puno češće nego u vrijeme stanke. No, uspjeli smo naći malo “lufta” i za novu, srpanjsku ediciju našeg kviza. Prošlomjesečni set možete pronaći ovdje ako ste ga propustili, a danas vas čeka novih 10 pitanja!

Sretno!

Koja je momčad osvojila Premier ligu s najmanjim brojem bodova na kraju sezone, njih ukupno (samo) 75?
U kojem je gradu Chelsea igrao svoje prvo finale Lige prvaka? (napišite ime grada u nominativu kako bi bilo bodovano!)
Chelsea je ovaj prekrasni dres nosio koje sezone?

Chelsea Football Shirt (Home, 2005-2006) (With images) | Chelsea ...
U kojem je češkom klubu profesionalno igrao legendarni Petr Čech prije dolaska u Chelsea?
Koji je britanski pundit neslavno izjavio jednom prilikom da će se preseliti u Papuu Novu Gvineju ako Liverpool osvoji Premier ligu pa ga se sad proziva po društvenim mrežama?
Kladionica! Diego Costa je za Chelsea u Ligi prvaka zabio _____ od 4 gola.
Mislim da je poprilično očito o čemu se radi pa bez dodatnih objašnjena - tko se skriva ispod crvene mrlje?

Prošli smo se put dotaknuli Mateja Delača, a sada je vrijeme da se prisjetimo još jednog Hrvata koji je završio na posudbama bez ijednog nastupa za Bluese. Iako je ponovno na posudbi, član kojeg je kluba Stipe Perica?
Koja je od ovih tvrdnji o Chelseaju iz 90-ih godina istinita?
Svoj prvi gol za Chelsea, Eden Hazard zabio je protiv Newcastle Uniteda i to...


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka