UDARNE VIJESTI: Chelsea Croatia i Yokohama Rubber pokrenuli službenu suradnju!

UDARNE VIJESTI: Chelsea Croatia i Yokohama Rubber pokrenuli službenu suradnju!
12 ožujka 20:49 2016

Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska ponosno objavljuje da je postignut dogovor o službenoj suradnji s poduzećem Yokohama Rubber, multinacionalnim gigantom u proizvodnji guma i glavnim sponzorom Chelsea FC-a!

Ovo je prva suradnja ovakvog tipa i na ovoj razini u povijesti navijačkih udruga i fan klubova kako u Hrvatskoj, tako i među svim ostalim Chelseajevim službeno priznatim udrugama navijača u svijetu.

Partnerstvo s Yokohamom donijet će članovima Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska brojne pogodnosti vezane i nevezane za Yokohamine proizvode, dok će Chelsea Croatia nastojati predstaviti i ponuditi pod posebnim uvjetima širokoj navijačkoj publici, s kojom na dnevnoj bazi komunicira preko socijalnih mreža, široku lepezu inovacija i kvalitete koju ovo renomirano poduzeće godinama uspješno distribuira širom svijeta.

Nakon postizanja službenog dogovora, za portal Chelsea Croatia svoj komentar dao je predsjednik Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska, Filip Grljević:

“Iznimno smo sretni i ponosni zbog pokretanja ove suradnje. Vjerujemo da će naše članice i članovi veoma cijeniti ovo partnerstvo ne samo zbog pogodnosti koje će isto donijeti, nego i zbog potvrde koju ovo partnerstvo donosi Udruzi, da se uporan rad i trud oko onog što voliš uistinu prepoznaje i cijeni i van okvira Chelseajevih simpatizera u Hrvatskoj. Chelsea Croatia je u posljednje 3 sezone postigla ogroman rast, no s ovim partnerstvom očekujemo podići funkcioniranje cijele zajednice na još jednu višu razinu te dati razloga za ponos kako našim članicama i članovima, tako i ljudima u samom Chelseaju zbog podrške koju dobiva na drugoj strani Europe.”

Poduzeće Yokohama Rubber osnovano je 1917. godine u Japanu i uskoro će proslaviti 100 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji guma. Osim u području guma, Yokohama svoju tehnologiju koristi i u industrijskim, građevinskim, pomorskim i zračno-kozmičkim projektima.

Poduzeće u svijetu zapošljava preko 20 tisuća ljudi u više od 120 država. Prije početka aktualne nogometne sezone 2015./’16., Yokohama je postala glavni Chelseajev sponzor potpisavši s klubom jedan od najbogatijih sportskih sponzorskih ugovora u Engleskoj i u Europi, time obilježivši četvrtu i posljednju etapu velikog projekta globalnog širenja poduzeća pokrenutog 2006.

Pozivamo vas sve da lajkate službenu facebook stranicu YOKOHAMA ADRIA, pokažimo kolika je podrška Chelseajevih navijača iz Hrvatske i regije!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka