Zajedničko gledanje Chelsea – Watford / ZAGREB

Zajedničko gledanje Chelsea – Watford / ZAGREB
listopad 20 12:43 2017

Vraćamo se na pobjedničke puteve u subotu protiv Watforda, na kraju utakmice izvlačimo osvajača novog originalnog Chelseajevog dresa!

Chelsea – Watford
20:45h / subota, 21.10.

SLUŽBENI FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/109990326430613

Svi koji naruče Ožujsko pivo PO PROMOTIVNOJ CIJENI na poleđinu računa trebat će napisati svoje ime i veličinu dresa kojeg žele, račun će potom ubaciti u nagradnu kutiju, a po završetku utakmice izvući ćemo osvajača/osvajačicu originalnog novog Chelseajevog dresa!

Odlična atmosfera, veliki televizori i pušten zvuk, vidimo se!

ZAGREB – Belgravia cafe, Augusta Harambašića 31

Više detalja o nagradnoj igri i suradnji s Ožujskim pivom PROČITAJTE OVDJE!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Predsjednik Udruge Chelsea FC Hrvatska. Kratko i jasno. Čelni Mučitelj/Siva Eminencija, nazovite ga kako hoćete. Nije osoba koju želite sresti u mračnoj uličici, a bogme niti u osvjetljenoj (osim ako niste nježnijeg spola). Go-To man udruge. Direktno odgovoran za par ubojstava radi propuštene najave/izvještaja i indirektno odgovoran za nekoliko redakcijskih suicida potaknutih time što su neoprezni 'novinari' predali gramatički i pravopisno neispravan tekst. U slobodno vrijeme, kada se ne bavi Udrugom i fakultetskim obvezama, svira električnu gitaru, uzaludno se trudi igrati nogomet i šeće svog psa Nanda, nazvanog po poznatom napadaču Peteru Osazeu Odemwingieu. Veliki ljubitelj poznate nogometne igre nazvane po udruženom zločinačkom poduhvatu (FIFA 16) u kojoj ga, na njegovu nesreću, jedan od izvršnih dopredsjednika Udruge redovito "praši".

Vidi Više Članaka