Velika fešta uz finale FA Kupa: VELIKO OKUPLJANJE 2018

Velika fešta uz finale FA Kupa: VELIKO OKUPLJANJE 2018
May 11 13:32 2018

5. tradicionalno godišnje VELIKO OKUPLJANJE NAVIJAČA 2018

SLUŽBENI FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/195970844543188/

Slavimo peti rođendan i ganjamo trofej najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, ponavljamo veliku prošlogodišnju feštu i radimo ju još boljom!

Možda nismo prvaci, ali lako je navijati za prvake!

Kao jedinstvenu godišnju priliku da se okupe navijačice i navijači plavog kluba iz svih krajeva Hrvatske s gostima iz drugih zemalja, veliko finale FA Kupa s Manchester Unitedom zajedno ćemo pratiti na stalnoj zagrebačkoj lokaciji u Belgravia cafe na velikim televizorima s ozvučenjem, akcijskim cijenama pića i atraktivnim hostesama, uz šlag na tortu:

VELIKA NAGRADNA IGRA

…u kojoj sretnom dobitniku koji će ga imati prvi u Hrvatskoj poklanjamo novi, još nepredstavljeni dres po izboru za sezonu ’18./’19., velike pakete piva naših prijatelja iz Zagrebačke pivovare, službeni trening asortiman kluba, službeni Chelsea Croatia asortiman i još mnogo toga!

– ATRAKTIVNE HOSTESE
– AKCIJSKE CIJENE PIĆA
– VELIKI TELEVIZORI I OZVUČENJE
– UREĐEN PROSTOR
– GOSTI NAVIJAČI IZ DRUGIH ZEMALJA
– PREDSTAVLJANJE NOVOG CHELSEA CROATIA ASORTIMANA
– OBNOVA ČLANSTVA U UDRUZI ZA NOVU SEZONU

Fantastični aftermovie Velikog okupljanja 2017: https://youtu.be/DTG_Vv8z2_A

2016.: https://youtu.be/TRAD1bazjlE
2015.: https://youtu.be/GlVFgc0Mx-Q
2014.: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.261524684032167.1073741834.17474891937

Ulaz će biti slobodan svim članovima Udruge Chelsea Croatia u trenutnoj sezoni ’17./’18., svi ostali će se moći učlaniti za novu ’18./’19. sezonu na ulazu/licu mjesta ili podržati Udrugu sa simboličnih 30kn s čime će moći ući na Veliko okupljanje i dobiti jednu srećku za Veliku nagradnu igru!

  Categories:
view more articles

About Article Author

Filip Grljević

Predsjednik Udruge Chelsea FC Hrvatska. Kratko i jasno. Čelni Mučitelj/Siva Eminencija, nazovite ga kako hoćete. Nije osoba koju želite sresti u mračnoj uličici, a bogme niti u osvjetljenoj (osim ako niste nježnijeg spola). Go-To man udruge. Direktno odgovoran za par ubojstava radi propuštene najave/izvještaja i indirektno odgovoran za nekoliko redakcijskih suicida potaknutih time što su neoprezni 'novinari' predali gramatički i pravopisno neispravan tekst. U slobodno vrijeme, kada se ne bavi Udrugom i fakultetskim obvezama, svira električnu gitaru, uzaludno se trudi igrati nogomet i šeće svog psa Nanda, nazvanog po poznatom napadaču Peteru Osazeu Odemwingieu. Veliki ljubitelj poznate nogometne igre nazvane po udruženom zločinačkom poduhvatu (FIFA 16) u kojoj ga, na njegovu nesreću, jedan od izvršnih dopredsjednika Udruge redovito "praši".

View More Articles