DRUGI U EUROPI: Udruga Chelsea Croatia dobila ZLATNI status priznanja

DRUGI U EUROPI: Udruga Chelsea Croatia dobila ZLATNI status priznanja
22 listopada 21:04 2016

Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska u sezoni ’16./’17. postala je službeno priznata Chelseajeva navijačka udruga ZLATNOG statusa, pridruživši se time društvu manje od 20 takvih udruga diljem svijeta – od kojih je samo još jedna u Europi!

Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska ostvarila je prvotno priznanje i “brončani” status u svojoj drugoj sezoni rada (’14./’15.). Sezonu nakon (’15./’16.) postali smo “srebrni”, a početkom trenutne ’16./’17. sezone priznati smo kao “zlatni” te time došli na korak od same elite (platinasti) gdje su najveće engleske, europske i svjetske Chelseajeve navijačke udruge!

Zlatne i platinaste udruge predstavljaju kremu milijunskog Chelseajevog navijačkog korpusa te donose prednost u kupnji ulaznica za sve Chelseajeve utakmice u sezoni, uz sve ostale pogodnosti i prava, ali i obaveze. Osim nas, u Europi su zlatnog statusa samo Talijani.

Ove sezone pogodnosti nabave ulaznica naši članovi iskoristili su na više utakmica, između ostalih na 3:0 pobjedi protiv prvaka Leicestera i nadolazećem derbiju s Manchester Unitedom.

Proslavu osvajanja prestižnog statusa Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska imat će na Stamford Bridgeu uživo na derbiju protiv najvećih rivala iz sjevernog Londona – Tottenham Hotspura. Na utakmicu organizirano putuje 28 članica i članova Udruge iz Hrvatske i šire.

Pridružite se najvećoj Chelseajevoj navijačkoj zajednici u regiji uplatom simbolične članarine i otvorite vrata širokom krugu prijatelja i istomišljenika iz cijele Hrvatske te umjesto iz vlastitog naslonjača, podržavajte najdraži klub na stadionima ili na organiziranim praćenjima utakmica, druženjima i turnirima diljem zemlje!

TKO SMO MIKLIKNI OVDJE!

KAKO SE UČLANITIKLIKNI OVDJE!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka