Chelsea Croatia i Ožujsko pokreću veliku suradnju!

Chelsea Croatia i Ožujsko pokreću veliku suradnju!
11 listopada 13:41 2017

Udruga navijača Chelsea Croatia s ponosom predstavlja suradnju s Ožujskim pivom, sponzorom engleske Premier lige!

Ožujsko pivo prepoznalo je Udrugu kao idealnog partnera u promociji svog branda i Premier lige, dok je Udruga partnerstvom s najvećom pivovarom u Hrvatskoj i najprodavanijim lager pivom – Ožujsko dobila priliku ponuditi svojim članovima još šire i bogatije iskustvo navijanja za najdraži klub.

Suradnja će funkcionirati na temelju standardnih zajedničkih gledanja utakmica u organizaciji Udruge na kojima ćemo zajedno sa Zagrebačkom pivovarom osigurati navijačicama i navijačima posebne cijene Ožujskog, ali i bogate nagrade za najsretnije – ORIGINALNE NOVE CHELSEA FC DRESOVE!

Za početak će se akcija provoditi na našoj poznatoj zagrebačkoj lokaciji – Cafe Belgravia u Harambašićevoj ulici gdje ćemo gledati utakmice 14.10. (Crystal Palace), 18.10. (Roma) i 21.10. (Watford). Svi koji naruče Ožujsko pivo PO PROMOTIVNOJ CIJENI na poleđinu računa trebat će napisati svoje ime i veličinu dresa kojeg žele, račun će potom ubaciti u nagradnu kutiju, a na trećoj utakmici po redu, onoj 21.10. protiv Watforda, po završetku utakmice izvući ćemo osvajača/osvajačicu originalnog novog Chelseajevog dresa!

Osim toga, prijavom broja računa na kojima će biti 2 litre piva iz Ožujsko obitelji i osobnih podataka na web stranici nagradne.ozujsko.com svi će moći sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će Ožujsko pivo svakog mjeseca, osim putovanja na utakmicu u Englesku za sretnog dobitnika i njegova 2 prijatelja, podijeliti 3 Sony Playstation 4 konzole, 10 službenih dresova i mnogo drugih nagrada*!

Prvi dio organiziranih zajedničkih gledanja utakmica:

14.10. / 16:00h  – Crystal Palace : Chelsea (link facebook eventa)
18.10. / 20:45h – Chelsea : Roma
21.10. / 13:30h – Chelsea : Watford (izvlačenje dobitnika novog NIKE x CHELSEA FC dresa)

LOKACIJA: Belgravia cafe, Harambašićeva 31 (Zagreb)

Osim sudjelovanja u ovim nagradnim igrama, svi će fanovi Žuje moći sudjelovati i u ekskluzivnim nagradnim natječajima na službenoj Facebook stranici Ožujskog piva te svojom kreativnošću i vještinom osvojiti putovanja na utakmice u Englesku. Sve informacije o ova četiri nagradna natječaja dostupne su na Facebook stranici Ožujskog piva OVDJE.

* Više informacija OVDJE.

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka