Chelsea FC 2-0 Sheffield United FC | OCJENE

Chelsea FC 2-0 Sheffield United FC | OCJENE
18 prosinca 00:53 2023

Nakon dva uzastopna poraza ova utakmica bila je točno ono što nam je trebalo. Kod kuće protiv najlošije momčadi lige. Idealno za vratiti samopouzdanje. Manjak istog bio je i više nego vidljiv u prvom poluvremenu kada nismo stvorili praktički nijednu priliku. Srećom, u drugom smo došli sebi i poprilično lagano došli do pobjede, što nismo često mogli reći ove (ili prošle) sezone…

CheCro igrač utakmice je naš uvjerljivo najbolji igrač ove sezone, Cole Palmer (2.56). Zabio je prvi gol na asistenciju solidnog Sterlinga (1.77), a potom asistirao dva gola na pladnju za Jacksona (0.27) i Broju (-1.19) koji su imali samo zabiti na prazan gol, s tim da potonjem niti to nije pošlo za rukom pa je ovu utakmicu uvjerljivo najlošije ocijenjen igrač te jedini ispod nule.

Cole je, kao što možete vidjeti u tablicama ispod, uvjerljivo prvi u sve 3 najvažnije kategorije našeg portala:
odličnim (2+) ocjenama kojih ima 9, odnosno 4 više od idućeg pratitelja (Enzo),
titulama igrača utakmice (6), odnosno 2 više od idućeg Sterlinga,
– te ukupnoj/prosječnoj ocjeni za ovu sezonu gdje je s brutalnih 1.46 (hazardovski level prosječne ocjene za sezonu) daleko, daleko ispred drugoplasiranog Silve (1.03)… (Chukwuemeku sa samo jednim nastupom ne računamo.)Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka