Stade Rennais FC 1-2 Chelsea FC | KRAJ

Stade Rennais FC 1-2 Chelsea FC | KRAJ
24 studenoga 20:47 2020

4 utakmice u Ligi prvaka, 3 pobjede, 1 remi, 11 zabijenih, 1 primljeni gol. Prvo mjesto uz već osiguran prolaz u osminu finala. Bez obzira što smo dobili laganu grupu, tko je očekivao ovako dobar score?

Lampard je stigao štogod i zarotirati ekipu pred nevjerojatno gust raspored (10 utakmica u 34 dana), u odnosu na subotnje gostovanje u Newcastleu, napravio je 3 promjene – Azpilicueta, Jorginho i Hudson-Odoi su započeli, a James, Kanté i Ziyech su (zasluženo) odmorili.

Ovo i nije bila baš impresivna utakmica sama po sebi, nakon odličnih prvih ~25 minuta i lijepog gola u režiji plave akademije (asistent Mount, strijelac Hudson-Odoi), Chelsea je poprilično ozbiljno visio, daleko najviše od kada skupa igraju T. Silva i Mendy. Potonji nas je u više navrata morao spašavati protiv svoje bivše ekipe. Ipak, nekom novom zrelošću ili samo pukom srećom, momčad je održala tu prednost sve do kraja.

Rennes je potpuno zasluženo izjednačio krajem utakmice nakon jednog prekida, ali vratio se clutch Giroud i zabio za pobjedu u sudačkoj nadoknadi! Timo, gledaj kako se to radi!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka