Southampton FC 0-6 Chelsea FC | KRAJ

Southampton FC 0-6 Chelsea FC | KRAJ
09 travnja 17:46 2022

Tuchel tražio buđenje naših, i itekako ga dobio. Furiozno prvo poluvrijeme i prvih 15ak minuta nastavka doveli su nas do konačnih 6-0, s tim da je do tada igrač utakmice bio golman koji je tih 6 golova primio. To sve govori.

Golove su zabili Alonso, Havertz, Mount (x2), Werner (x2). Timo je uz to u prvom poluvremenu pogodio svaki okvir gola – i desnu i lijevu stativu i gredu. Kada bi se vadila neka statistika koji je igrač najviše pogađao okvir od njegovog dolaska u Englesku, kladim se da bi on bio prvi. U tome i u poništenim golovima radi zaleđa. Strašno koliko nema sreće.

Što se taktike tiče, opet je utakmicu Tuchel započeo u 3-4-3 gdje je Loftus-Cheek, zanimljivo, bio desni wing bek. Kao i protiv Reala, u drugom poluvremenu je prebacio na 4-x-x, a ovog puta je iz igre izašao T. Silva, a na terenu ostao danas oporavljeni Christensen. Hoće li ga se Tuchel usuditi ponovno postaviti protiv Viniciusa… ostaje za vidjeti.

Sada ovako u Madridu!

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka