Everton FC 1-0 Chelsea FC | OCJENE

Everton FC 1-0 Chelsea FC | OCJENE
14 prosinca 15:21 2020

U subotu smo doživjeli pravo otriježnjenje i (tek) drugi poraz sezone, oba protiv liverpulskih klubova.

Ipak, neki su svejedno odigrali poslovično dobru utakmicu. Reece James (2.17) ocijenjen je čak odličnom ocjenom i on je sada već glavni (ako ne i jedini) kreator u našoj ekipi, a nekoliko puta je skoro zabio izjednačujući gol. N’Golo Kanté (1.60) jednostavno ne može odigrati lošu utakmicu. Dobro su ocijenjeni još i naš Mateo Kovačić (1.09) te Kurt Zouma (1.14) kojemu je ovo jedan od rijetkih puta da je ocijenjen bolje od Thiaga Silve (0.66). Za promjenu je Brazilac preuzeo težinu krivice za priliku u kojoj je Everton došao do penala. Isti je skrivio Édouard Mendy (-0.34) koji je tako zaradio svoju prvu negativnu ocjenu u našem dresu.

Pravi tragičar utakmice je Kai Havertz (-1.57) koji je odigrao zaista lošu utakmicu na desnom krilu. Neki će reći da igra na krivoj poziciji, ali to je u ovom trenutku već loše opravdanje. Nema veze, momak ima tek 21 godinu i sigurno nismo vidjeli najbolje od njega. Bit će bolje.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka