Chelsea FC 0-1 Aston Villa FC | KRAJ

Chelsea FC 0-1 Aston Villa FC | KRAJ
24 rujna 16:51 2023

Poch je u odnosu na prošlu utakmicu promijenio samo jednog igrača – umjesto Ugochukwua započeo je prošli put ozlijeđeni Caicedo. Naljutilo je to mnoge s obzirom da je na lijevom beku ponovno započeo stoper Colwill, a na klupi se našla trojica kojima bi to bila prirodnija pozicija, uključujući dokapetana (u odsutstvu Jamesa i kapetana) Chilwella. Nikome nije pretjerano jasno zašto na tome inzistira Poch, a ja osobno mislim da je to iz istog razloga zbog čega je i Tuchel uvijek igrao s trojicom – Silva. Očito mu ni jedan ni drugi u ovim godinama (taman napunio 39) nisu vjerovali u tandemu sa samo jednim stoperskim kolegom…

Sama utakmica je išla istim smjerom kao i prethodna, te ona prije nje. Igrali smo neloše, taman toliko da stvorimo nekoliko dobrih šansi iz kojih bi s(p)retnija ekipa zabila 2-3 gola i njihov performans bi svi doživjeli kao vrlo dobar… bez golova svi će reći da smo igrali za k* (pardon). Ponovno je briljirao protivnički golman, ponovno nam je poništen gol, te smo ponovno primili sucker punch iz kontre nakon individualne pogreške jednog od naših.

Da situacija ovog puta bude još nesretnija, prethodno smo ostali s igračem manje jer je Malo Gusto dobio izravni crveni karton zbog visoko podignutog džona iako je prvi igrao loptom – ali tko više razumije pravila u ovom sportu? Uz to je i Jackson dobio peti žuti karton u samo šest utakmica, tako da možemo računati na još 2 izostanka (Jackson 1 utakmica suspenzije, Gusto 3).

Bit će bolje… jednog dana… valjda.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka