Najava utakmice (M. City): City protiv gladnih

Najava utakmice (M. City): City protiv gladnih
25 lipnja 13:49 2020

Večeras nas čeka prvi pravi test nakon one duge pauze. Aston Villu smo nekako prošli, ali to će izgledati kao mačji kašalj u usporedbi sa ekipom protiv koje igramo danas. Na Bridge nam dolazi prvak Engleske, Pepov Manchester City. Protiv njih znamo napravit dobru predstavu, tako da bi ovo trebao biti sadržajan četvrtak navečer.

21:15 – Sportklub 1

Naš zadnji međusobni susret završio je u korist Cityja, kada su nas krajem studenog prošle godine pobijedili 2-1 na Etihadu. Ovo bi trebala biti dobra provjera realnosti da vidimo na čemu smo s ovakvom ekipom. Na trenutke smo se mučili s predzadnjom ekipom na tablici, tako da protiv druge nema prostora za greške.

City je od kraja pauze u dvije utakmice zabio osam i primio nula golova, tako da je na nama da obje statistike zaustavimo. Arsenalu su zabili tri, a Burnleyu pet golova.

Što se tiče dostupnih igrača, Jorginho se jedini vraća, odradivši kaznu ne igravši prošlu utakmicu. Hudson-Odoi i Tomori još nisu spremni za igru.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka