Chelsea FC 3-3 Southampton FC | KRAJ

Chelsea FC 3-3 Southampton FC | KRAJ
17 listopada 17:57 2020

Poznata priča, odlični prema naprijed, jednako toliko loši prema natrag. Rekao bih da bismo se trebali naviknuti na to, međutim, prisjetimo se da danas nisu započeli ni Thiago Silva ni Mendy, igrači koji će napraviti ključnu razliku u obrani… Valjda. Nadajmo se.

Što se tiče njihovih ‘zamjena’, na golu je započeo Kepa (a ne Caballero), a ispred njega Christensen (a ne Tomori). Od ostalih ‘upitnih’ izbora, započeli su još i Azpilicueta i Jorginho, dok je James bio na klupi, a Kovačič niti na njoj.

Chelsea je iz početka igrao odlično, a Timo Werner redao je golove. Bilo je 2-0, a bili smo posve mirni… I onda je Southampton zabio jednog, pa drugog. S tim da je drugi, u režiji Zoume i Kepe, jedan od redikuloznijih golova koje smo imali prilike vidjeti u zadnje vrijeme… Gosti nisu držali tu prednost predugo, a Havertz je zabio za novo vodstvo nakon izvrsne akcije preko Pulisica i Wernera.

Ipak, opet se potvrđuje ona da ne može naš napad zabiti koliko obrana može primiti i Southampton izjednačava u sudačkoj nadoknadi, bacivši time Ziyechov debi u drugi plan.

Uf. Počinje Liga prvaka. Barem se tome možemo veseliti. I Thiagu Silvi. I Mendyju.

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka