Southampton FC 0-6 Chelsea FC | OCJENE

Southampton FC 0-6 Chelsea FC | OCJENE
10 travnja 20:59 2022

To je ono što nam je trebalo. Pravi intenzitet, prava igra, pravi rezultat. Da nam je samo ovo prenijeti u Madrid… i nema Real šanse. Kao što nije trebao ni imati, ali j***ga.

CheCro igrač utakmice je asistent i dvostruki strijelac Mount (2.87). Drugi je Werner (2.63) s 2 gola i 3 okvira gola. Odlični su još i nezamjenjivi (jesi čuo, Tuchel?) Kova (2.40), oporavljeni Kanté (2.10) te strijelci po jednog gola Havertz (2.37) i Alonso (2.17). Od ostalih, vrijedi spomenuti neočekivano dobar nastup Loftus-Cheeka (1.90) na desnom wing beku te ponovno dobar nastup Christensena (1.50).

Najveće pitanje ostaje – koje su implikacije ove utakmice na izbor sastava za Real? Nadajmo se da je Kova sada siguran, ali što je s Wernerom? U ovoj utakmici je bio fenomenalan, kao i svaki put protiv Saintsa (od 9 golova u Premier ligi, više od pola (5) je zabio protiv njih), zato što oni igraju s tvrdoglavo visokom linijom. Real, kao što smo vidjeli na Bridgeu, igra bunker. Christensen je danas bio dobar, zaslužuje li novi pokušaj protiv Viniciusa? Ili će ipak na RCB zaigrati James (Azpilicueta je COVID+), a da desni wing bek bude RLC, kada ga već tako dobro ide? Ili ipak da krenemo jako napadački s četvoricom u obrani, ali tko će onda na lijevog beka – ne valjda Alonso?

Da je Tuchel odrastao u Hrvatskoj, sigurno bi se sjetio one iz Huga – izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka