Chelsea FC 4 – Cardiff City FC 1 (kraj)

Chelsea FC 4 – Cardiff City FC 1 (kraj)
15 rujna 17:54 2018

Nakon izlaska Kovačića mirnije poluvrijeme, sve do pred kraj utakmice. Vrlo naivan jedanaesterac skrivio je Bamba, a Hazard zabio. Utakmicu je dokrajčio Willian prelijepim pogotkom nedugo zatim.

  • Nadam se da Kovačiću nije ništa ozbiljno, bio je jedan od naših najboljih igrača danas.
  • Čini mi se da Jorginho nije imao tako dobru utakmicu, dodavanja mu nisu bila na tako visokoj razini kao inače.
  • Rudiger je svakako posijao sjeme sumnje da je prljav igrač. Prvo na utakmici za Njemačku, a i danas je u prvome dijelu blago zašamarao protivnika. Dobro je imati nekog temperamentnijeg igrača u momčadi, ali ovo bi moglo prijeći granice.
  • Odlično izveden penal Hazarda, nema više onog varanja golmana pa mlakog pucanja – sad se puca iz sve snage. Drugi hattrick Edena u plavome dresu!
  • Willian je odličan joker s klupe, a Bamba je ispao vrlo naivan kod jedanaesterca, Willy nije bio ni blizu prilike.
  • Neki znalci nogometa rekli su kako je Salah bolji od Hazarda, ili da je barem na njegovoj razini. Nitko nije znao kako bi Eden izgledao u napadačkoj momčadi. Pa, ljudi, ovako.
  • Kako ocijeniti Kepu? Morat ćemo jednu utakmicu stat malo na kočnicu, čisto da vidimo za što je sposoban…
  • Luiz se opet isklaunirao pred kraj utakmice, no pri ovome rezlutatu možemo mu oprostiti. Problem je što će tako nešto napraviti i kad bude tijesno…

5/5, trenutno samo Liverpool ima maksimalni učinak uz nas. Tottenham je izgubio, sada su na -6. Čeka nas gust raspored, prvi na redu je PAOK – nadam se kako ćemo vidjeti neke nove igrače koji nisu dobili toliko prilike do sada.

Je li ovo pravi Chelsea, jesmo li spremni za najveće testove? Najveći kandidati za treće mjesto svakako jesmo, no možemo li se boriti i za sam vrh? Saznat ćemo uskoro.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka