AFC Ajax 0-1 Chelsea FC | KRAJ

AFC Ajax 0-1 Chelsea FC | KRAJ
23 listopada 20:47 2019

Za razliku od vikenda, kada smo (napokon) gledali bolje drugo poluvrijeme, večeras smo se vratili starim navikama i sve svoje odigrali u prvom poluvremenu nakon čega je uslijedio pad u drugom. Ipak, nije to bila nikakva rapsodija prilika, već samo aktivna i dobra igra koja je rezultirala s velikim brojem poluprilika… koje bi na kraju skoro uvijek uprskao CHO.

S druge strane, VAR nas je spasio u dva navrata. Prvi put kada je Alonso vrlo očito igrao rukom (kako to nije bio penal?), a drugi kada je Ajax zabio i proslavio gol, a onda se pokazalo zaleđe od jednog centimetra kakvo nitko nije vidio niti na usporenoj snimci.

Drugo poluvrijeme bilo je relativno mirno i nesadržajno na obe strane. Činilo se da su obe ekipe relativno zadovoljne s bodom. Jedino vrijedno spomena su dvije velike prilike Batshuayija, od kojih je prvu poslao sramotno preko grede, a drugu skucao o istu pa u gol! To je bila 86. minuta, što je značilo da smo upravo izborili drugu tešku gostujuću pobjedu u Ligi prvaka i praktički ispravili kiks iz prvog kola.

  • Samo jedna promjena Lamparda u odnosu na sastav za Newcastle. Kovačić umjesto Barkleyja, zasluženo.
  • Gol Batshuayija podsjeća na njegov kasni pobjednički gol protiv Atletica u gostima za jednako važnu europsku pobjedu prije dvije godine.
  • Još jedan asist Pulisica!
  • Oboje su prethodno ušli u igru umjesto Abrahama i Williana.
  • Lamps je ponovio zamjenu s vikenda. James je ušao kasno umjesto Hudson-Odoija, što je značilo prebačaj na defenzivnijih 3-4-3.
  • Pobjedi li Valencia protiv Lillea, bit ćemo izjednačeni s njima i Ajaxom na 6 bodova.
  • Next up – Burnley (A) u subotu.

OCJENJIVANJE IGRAČA -3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka