Lille (2-1) & Middlesbrough (2-0) | OCJENE

Lille (2-1) & Middlesbrough (2-0) | OCJENE
21 ožujka 15:16 2022

Nastavljamo odličnu formu, nauštrb svih stvari koje trenutno potresaju klub i svih koji bi jedva dočekali da padnemo na koljena (*khm* Carragher).

Kao se od nas i očekivalo, Lille smo riješili bez većih problema. Domaćin je zabio iz penala, ali su na kraju izgubili 2-1, a ukupnim rezultatom 4-1.

CheCro igrač utakmice je strijelac pobjedničkog pogotka, kapetan César Azpilicueta (2.16). Koliko god nam James nedostaje na toj poziciji desnog wing beka, toliko se ne smije zanemariti da ga Dave vraški dobro mijenja. Gol je zabio koljenom na asistenciju Masona Mounta (1.50). Vrlo dobro ocijenjeni su još i strijelac prvog pogotka Pulisic (1.56) te monstruozni T. Silva (1.64).

***

Iako nižemo dobre rezultate već neko vrijeme, odnosno u 13 nastupa od onog poraza od Cityja imamo 11 pobjeda i 2 remija, igra većim dijelom tog perioda nije bila sasvim uvjerljiva, a i same pobjede su često ‘na silu’ ostvarene. To se, pak, ne može reći za četvrtfinale protiv Middlesbrougha, gdje je high-flying domaćin koji je u prethodnim kolima izbacio Spurse i United, jednostavno pometen s terena odmah na početku.

Bila je to potpuna dominacija naših, a nakon laganih 2-0 u prvih pola sata, utakmicu smo mirno priveli kraju. Igrač utakmice je dvostruki asistent Mount (2.38), a golove su zabili Lukaku (2.00) i Ziyech (2.23). Ovo je Lukakuu tek peta odlična ocjena ove sezone, a prva od utakmice s Villom pred kraj prošle kalendarske godine, nakon čega je uslijedio naj famozni intervju. Još je jedan igrač odlično ocijenjen, a ne treba ni dvaput pogađati tko – Thiago Silva (2.31)!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka