Chelsea FC 0-1 Nottingham Forest FC | OCJENE

Chelsea FC 0-1 Nottingham Forest FC | OCJENE
03 rujna 21:43 2023

Još jedan loš rezultat. Na prvu se čini da smo nastavili kao prošle sezone, ali mora se reći da je igra ipak puno bolja nego prije. Ponajmanje ovu utakmicu, u kojoj definitivno nismo stvorili dovoljno prilika da bismo bili zadovoljni, ali sveukupno je igra itekako napredovala od Pottera i Lamparda… Bit će bolje.

Najmanje loš bio je Malo Gusto (0.83) kojemu je ovo prva CheCro titula igrača utakmice. Sasvim je solidno zamijenio ozlijeđenog Reecea Jamesa, radi čega je i doveden. Ponovno su ponajbolji naši igrači bili Sterling (0.57) i Fernández (0.50), ali ovog puta bez krajnjeg produkta, primarno radi promašaja svojih suigrača… Osim njih, jedini je (jedva) pozitivnu ocjenu dobio još debitant i posljednje pojačanje Cole Palmer (0.03). Ušao je s klupe pri negativnom rezultatu te sramežljivo u par navrata pokazao zbog čega je doveden… Nadajmo se da već iduće utakmice to radi od prve minute.

S druge strane imamo 3 vrlo loše ocijenjenih igrača (ispod -1). Na samom dnu je Mihajlo Mudrik (-1.63) koji svakom minulom utakmicom polako potvrđuje sumnje da je flop… Iznad njega je do sada odlični Nicolas Jackson (-1.47) koji je u ovoj utakmici promašio pokoju priliku previše, a 3. od kraja Moisés Caicedo (-1.30) zbog skupe pogreške prilikom jedinog gola na utakmici…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka