Chelsea FC 0-1 Valencia CF | KRAJ

Chelsea FC 0-1 Valencia CF | KRAJ
17 rujna 22:55 2019

Lampard je opet izveo svoje igrače u 3-4-3 postavi, ali ovoga puta potpuno suprotna predstava – jedan smo primili, a zabili nula.

Chelsea je imao inicijativu, ali nije išlo. Nakon ozljede Masona Mounta (koja nam je vjerujem svima teško pala), činilo se kako je donekle splasnuo entuzijazam momčadi, a njegova zamjena Pedro, nije se uspio nametnuti kao Englez.

Imali smo priliku doći do boda u 87′, ali je Barkley fulao gol s bijele točke.

Zaslužili smo više, no što je tu je… Mountu želimo što brži oporavak!

  • Mount igru napušta već u 16′ minuti, nakon starta koji je podsjećao na onaj start na Eduardu da Silvi. Srećom pa se ne čini tako ozbiljno.
  • Alonso iz slobodnjaka odlično pogađa kroz živi zid, vratar uz puno muke spašava.
  • Kontrola veznoga reda bila je stalna i kvalitetna, ali prema naprijed potpuno tupo.
  • Lampard kasnije prebacuje postavu na 4-4-2, Giroud je ušao umjesto Zoume.
  • Opet se postavlja pitanje – je li Kepa mogao napraviti više kod pogotka?
  • Obrat u 87′ – sudac sudi jedanaesterac za Chelsea nakon dugog razmišljanja uz VAR. Barkley odlučno uzima svima loptu, Jorginhu koji je prvi i dokazani izvođač, kao da je Frank Lampard u najboljim danima… i pogađa prečku. Užas, čavao u lijes njegove karijere u klubu.
  • Christensen stvarno može svašta promašiti glavom.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka