Chelsea FC 1:2 Brighton & Hove Albion | KRAJ

Chelsea FC 1:2 Brighton & Hove Albion | KRAJ
15 travnja 17:57 2023

Čak šest promjena je Franka Lampard napravio u odnosu na utakmicu na Bernabeu, a promijenila se i formacija te smo krenuli s četvoricom u zadnjoj liniji.

U prvih deset minuta utakmice je Brighton prelako dolazio do prilika, tri puta su opasno zaprijetili, a jednom nas je spasila i greda. Pozitivno kod nas je bilo što su neki igrači izgledali kao da im se za promjenu igra, posebice Mudrik koji je bio rastrčan i asistirao za gol Gallaghera, a pomogao je i Dunk od kojeg se lopta odbila i prevarila Sancheza.

Brighton je nastavio dominirati nakon gola, prštalo je sa svih strana, a Kepa nas je držao u vodstvu. Ipak, u 42. minuti Welbeck zabija glavom i Galebovi zasluženo dolaze do izjednačenja. Na poluvremenu smo mogli biti i prezadovoljni rezultatom pošto je Brighton bila jedina ekipa koja je stvarala prilike i stvorila ih je dosta za 3-4 gola, ali na poluvrijeme su otišli sa samo 1:1.

Ista stvar se nastavila i u drugom poluvremenu. Opsada našeg gola i puno dobrih reakcija Kepe koji je bio jedini naš raspoloženi pojedinac. On i okvir našeg gola su nas spašavali. Mi smo prvu šansu drugog poluvremena imali u 65. minuti kada je Sanchez obranio udarce Jamesa i Ziyecha.

Vratilo se Brightonu za sve prilike u 70. minuti kad je Enciso zabio euro-gol za najavne špice. Udarčina! Brighton je nakon toga stao, a mi jednostavno nemamo ni želju ni volju ni ideju kako se vratiti u utakmicu. Upisujemo treći poraz u nizu, četvrti u zadnjih pet utakmica. Na zapadu ništa novo, završite sezonu sad!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka