Southampton FC 0-3 Chelsea FC (Kraj)

Southampton FC 0-3 Chelsea FC (Kraj)
07 listopada 17:07 2018

Uz malo muke Chelsea je ipak došao do dosta uvjerljive pobjede i mirnog odlaska na reprezentativnu stanku. Vratili smo se na pobjedničke staze i barem privremeno zasjeli na prvo mjesto tablice.

  • Barkley je sve ono što i inače vrlo dobro radi ovoga puta okrunio pogotkom i asistencijom, što će ga vjerojatno prometnuti u igrača utakmice. Mateo Kovačić utakmicu je prosjedio na klupi i bit će jako zanimljivo vidjeti koji od njih dvojice će osvojiti mjesto u prvih XI.
  • Hazard rutinski učvrstio prvo mjesto na listi strijelaca Premier lige.
  • Rudiger imao veliki brain-fart u prvome dijelu, a i Luiz nije ispratio protivnika kada su promašili vrata sa samo nekoliko metara. Ipak imali su i brdo dobrih intervencija.
  • Imamo li mi uopće bekove? Nebrojno puta protivnik lako promijeni stranu nakon čega igrač ostaje usamljen i opasan. Također, gdje je Alonso u napadačkim akcijama? On bi trebao biti napadački bek…
  • Kante mora pametnije pokrivati suparnika na povratnoj. Raduje sposobnost brzog i spretnog okretanja pri primanju lopte koju je razvio.
  • Kepa je opet bio odličan, spasio nas je od čistog pogotka pred kraj utakmice. Dvaput. WHO THE F*** IS TIBO C?!
  • Morata… sve po starome. Ušao, dobio vrlo dobru loptu od Hazarda, pucao vrlo loše u vratara. ALI DO ZADNJE MINUTE! Na opće oduševljenje stadiona Morata je uspio završiti asistenciju (opet) Hazarda lagano prebacivši vratara! Nadam se da će mu to donijeti samopouzdanja kojeg mu često jako fali.
  • Willian jednostavno mora ponuditi više. Dobro drži loptu, ne gubi ju olako, ali manjak inteligencije u zadnjoj trećini je i više nego očit.
  • Giroud je ostavio vrlo dobar doprinos – izborio je jedanaesterac… ok, ono što je trebao biti jedanaesterac, i škaricama asistirao Barkleyu za pogodak.
  • Domaćini su imali previše prilika, imali smo puno sreće da neke od njih nisu iskoristili. Naš bivši igrač Bertrand imao je vrata na pladnju, ali pucao previsoko.

Na kraju vrlo dobra utakmica. Sljedeći na rasporedu je skoro-raspadnuti Manchester United!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka