Chelsea FC 2-1 (4-2p) Tottenham Hotspur FC | KRAJ

Chelsea FC 2-1 (4-2p) Tottenham Hotspur FC | KRAJ
24 siječnja 22:40 2019

IDEMO NA WEMBLEY!

Chelsea je cijelu utakmicu bio bolji, ali je samo u prvom poluvremenu zabijao. Prvi gol je pao nakon odbijanca kojeg je Kanté kroz šumu nogu zakucao u mrežu. Ubrzo nakon je Hazard dodao drugog kao završetak jedne izvrsne Sarriball akcije u kojoj je čak Azpilicueta(!) upisao asistenciju.

Nažalost, u drugom poluvremenu su Spursi smanjili preko Llorentea koji se izmigoljio između svoja dva čuvara i zabio glavom iz neposredne blizine…

… Što nas je na kraju, u nedostatku pravila o golovima u gostima, odvelo na penale. Tamo je Dier promašio cijeli gol, Kepa obranio Mouri, a svi naši zabili – i tako je krenulo slavlje.

  • Još jedan veliki dan za naše komentatorstvo. Ne znam što mi je bolje; Krivljenje Kepe za gol Kantéa ili ”Emerson je igrač koji voli minutažu”.
  • Što je s ujednačenim suđenjem? ‘Svaki’ naš prekršaj završio je žutim kartonom, a mesar Dier ih je dobio – nula.
  • Prva zamjena u 76. minuti. I to Willian. Što će nam Hudson-Odoi kad imamo njega?
  • Ubrzo nakon ušao je i Kovačić, a treću zamjenu Sarri nije iskoristio.
  • Zašto nema ABBA pravila na penalima? Ako mogu eksperimentirati s VAR-om u kupu, mogli su i s tim…
  • S bijele točke su bili sigurni Willian, Azpilicueta, Jorginho i Luiz.
  • Obožavam Jorginhove penale. Predivno bezobrazno.
  • U finalu na Wembleyju nas 24. veljače čeka City… Uh.
  • Next up – Sheffield Wednesday kod kuće u nedjelju!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.

Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka