Liverpool FC 0-0 Chelsea FC (Poluvrijeme)

Liverpool FC 0-0 Chelsea FC (Poluvrijeme)
26 rujna 21:27 2018

Očekivano dobru utakmicu gledamo na Anfieldu – nama dodatno zanimljivu zbog raznih nestandardnih igrača koji večeras imaju priliku zadiviti Sarrija. Neki su za sada u tome djelomično i uspjeli.

U mrežama nema golova, ali bilo je prilika – s obe strane. Pri kraju poluvremena Liverpool je imao opasan period, ali sveukupno je Chelsea taj koji kontrolira loptu i igru.

  • Barkley je možda i najaktivniji igrač na terenu. Time nastavlja niz od prošle utakmice… Treba li se Kovačić zabrinuti?
  • Fabregas po prvi puta od prve minute igra Jorginhovu ulogu, što mu je potpuno novo. Za sada se dobro snalazi iako primjetno sporije razmišlja i diktira igru od Sarrijevog miljenika.
  • Morata je imao najbolju priliku prvog poluvremena, ali, pogodili ste, nije zabio. Doduše, općenito ne igra loše i izgleda podosta ‘oštrije’ nego inače.
  • Willian se BORI za prvu momčad. Jednom prilikom je od prevelike želje krenuo pritiskati krivog igrača u protivničkom šesnaestercu – kada je to shvatio, brzinom munje se vratio po ‘svog’ igrača i osvojio loptu.
  • Moses na svojoj novoj staroj poziciji igra vrlo solidno, ali i dalje je to daleko od levela Pedra ili Williana… Bojim se da mu je klupa suđena.
  • KAKVE dvije obrane Caballera!
  • Na klupi kao zapete puške čekaju Hazard i Hudson-Odoi… Koji će ući – to će najvjerojatnije ovisiti o rezultatu. Tu su još i Jorginho i Kante za osvježenje u veznom redu.

Obzirom kakve igrače na klupi imamo, u jednu ruku bi bila šteta da ispadnemo pa oni svi izgube još jednu priliku za igranje… a u drugu ruku ne bi bilo ni loše da nam se ionako pretrpani raspored razrijedi. Kako bilo, Sarri svakako ne igra na poraz. A ni mi ga ne priželjkujemo. Idemo po prolaz!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka