Wolverhampton Wanderers 1-0 Chelsea FC | KRAJ

Wolverhampton Wanderers 1-0 Chelsea FC | KRAJ
08 travnja 17:49 2023

Ništa novo. Osim trenera. I formacije. Očekivano, Lampard je izašao s 4 od zada, što je uvijek bila njegova preferirana postavka. Odmorio je Kantéa i Chilwella, a Mount je obnovio svoju ozljedu zbog čega je započeo Gallagher – naime, morao je Frank barem jednog od njih, zar ne?

Prvo poluvrijeme bilo je katastrofa, čak i u kontekstu ove sezone. Wolvesi su bili puno bolja momčad i zasluženo su zabili za vodstvo (kasnije se ispostavilo i za pobjedu). Naši, s druge strane, nisu ni prismrdili domaćem golu… U drugom poluvremenu je to bilo ponešto bolje, stvorili smo par poluprilika, ali i dalje je to jad i tragedija. U igru su ulazili Pulisic, Mudrik. Chalobah, Chilwell, pa čak i zaboravljeni Aubameyang, ali bez efekta.

3 utakmice za redom bez zabijenog gola. Nakon reprezentativne stanke imamo 0-2, 0-0 i 0-1… Dakle, u srijedu slijedi 0-3? Nadamo se najboljem na Santiago Bernabeu, ali čak i oni najpozitivniji među nama više nisu optimistični…

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka