Chelsea FC 2-4 Wolverhampton Wanderers FC | KRAJ

Chelsea FC 2-4 Wolverhampton Wanderers FC | KRAJ
04 veljače 17:01 2024

Što više uopće napisati? Izašli smo s najjačim mogućim sastavom, s 2 beka, s Nkunkuom… kod kuće protiv Wolvesa koji su 2 boda iznad nas, u nizu bez poraza na Bridgeu… I uvjerljivo izgubili. Kao i prošlu utakmicu protiv Liverpoola kada se nismo mogli vaditi na očajno suđenje, ne možemo se danas vaditi na lošu sreću, odnosno 2 odbijena gola protivnika u prvom poluvremenu…

Zabili smo prvi i zadnji gol na utakmici, a u međuvremenu primili 4, od toga 3 od istog igrača. Za prvi je lijepo Caicedo asistirao Palmeru, a osim toga je odigrao najgoru utakmicu u karijeri. Slično se možda može reći za Silvu, kojeg volimo najviše na svijetu, ali je vidno opao. Počasni gol koji je zabio na nabačaj Mudrika iz kornera mu je jedini dobar potez danas… Ali nisu to samo oni. Nitko živ danas nije odigrao dobru utakmicu.

Kad se sjetimo našeg niza van Stamford Bridgea, i činjenice da nam je ovo bila zadnja domaća utakmica ovog mjeseca… ne znam iskreno čemu se radovati. I najveći optimisti poput mene su potpuno potonuli.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka