Ipak se razmišlja o otkazu Potteru!

27 veljače 18:55 2023

Upravo smo po prvi put u ovih nesretnih 6 mjeseci s Grahamom Potterom na klupi čuli, odnosno pročitali prvu naznaku da mu posao ipak nije siguran.

Do maloprije je jedina informacija koja je dolazila iz kluba bila ona da otkaz ne dolazi u obzir i da će Potter pošto poto dobiti barem godinu dana vremena… A sada Matt Law iz Telegrapha, novinar koji je toliko povezan s našim klubom da je praktički njegov neslužbeni glasnogovornik, javlja da je Potter dobio 2 utakmice da popravi situaciju… ili otkaz!

Osim toga, Law u svom najnovijem članku navodi da veterani momčadi polako sumnjaju u to da će Potter “moći preokrenuti situaciju”, da su novi igrači “šokirani” količinom pritiska koji im se već srušio na leđa, te da su oni koji ne igraju “bijesni”. Nadalje, da je osjećaj unutar kluba, uključujući igrače, da će “to biti to”, ako Potter ne uspije pobijediti u nijednoj od iduće dvije utakmice.

Osobno se nadam da se prioritet stavlja na uzvrat s Borussijom Dortmund jer me iskreno ne bi bilo briga ni da razbijemo Leeds ako nakon toga ispadnemo iz Lige prvaka s onakvom ili sličnom predstavom kao jučer u gradskom derbiju protiv Spursa…



Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka