UDARNE VIJESTI: Lampardu otkaz, Tuchel favorit za novog trenera!

UDARNE VIJESTI: Lampardu otkaz, Tuchel favorit za novog trenera!
25 siječnja 11:37 2021

Franku Lampardu odzvonilo je na klupi Chelseaja! Tako barem javljaju inače vrlo pouzdani novinari Fabrizio Romano i Matt Law. Klupska legenda očito nije zadovoljila apetite uprave kluba koja je navodno “razočarana” i “bijesna” rezultatima i igrom Chelseaja posljednjih nekoliko tjedana.

Moglo bi se reći da ovo i nije preveliko iznenađenje s obzirom na činjenicu da je momčad uistinu loše izgledala na terenu, a pobjede su bile rijetke i neuvjerljive. Iznimno je vjerojatno kako će novi trener postati Thomas Tuchel, Nijemac koji je trenutno slobodan nakon što ga je u PSG-u zamijenio Mauricio Pocchetino.

Budući da je otkaz Lampardu samo pitanje vremena, hvala ti na svemu Frank i možda se vidimo opet u nekim sretnijim okolnostima, s više iskustva, znanja i mudrosti!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka