Luton (3-2), Burnley (4-0), Norwich (3-1) | OCJENE

Luton (3-2), Burnley (4-0), Norwich (3-1) | OCJENE
13 ožujka 01:03 2022

U potresu svega što se zadnjih dana događalo oko kluba, malo smo zanemarili ocjene pa sada sa zakašnjenjem donosimo 3 seta odjednom. Srećom, naši igrači, koje sve ovo zahvaća i puno više nego nas navijače, nisu dopustili da im se dogodi da zanemare svoj posao, nogomet i rezultate, te su nam darovali 3 važne pobjede.

vs Luton Town (3-2)

Kad smo kod zanemarivanja, u zadnje vrijeme ponešto zanemareni Timo Werner (1.89) u ovoj je utakmici nakon dugog vremena bio matchwinner. 2 asistencije i 1 gol nisu ‘zanemariv’ produkt, makar to bilo protiv niželigaša. Zanimljivo, titula CheCro igrača utakmice umalo je pripala odnedavno probuđenom Saúlu (1.88), a nije daleko bio ni drugi rezervni veznjak, Ruben Loftus-Cheek (1.75). Još zanimljivije, na udaljenom četvrtom mjestu je Kenedy (1.13), u svom prvom nastupu u plavom dresu u nekoliko godina. Zaigrao je na lijevom wing beku, poziciji na kojoj ga je često koristio Benitez kada je igrao u (našem idućem protivniku) Newcastleu. Nas je zadovoljio, ali očito ne i Tuchela, jer je na toj poziciji u sljedeće dvije utakmice, u odsustvu Marcosa Alonsa, igrao već spomenuti Saúl…

***

vs Burnley (4-0)

Bila je ovo sveukupno odlična utakmica naših, unatoč pospanom prvom poluvremenu. 3 brza gola u drugom i još 1 pred kraj utakmice donijela su nam 3 boda. Prvog i najvažnijeg zabio je fenomenalni povratnik James (2.92), sljedeća 2 Havertz (2.50), a zadnjeg Pulisic (1.79). To skoro da je redoslijed TOP 3 po ocjenama, ali se u to umiješao T. Silva (2.13) s trećom odličnom ocjenom za redom, kojom se međuostalom izjednačio s Rüdigerom u broju 2+ ocjena ove sezone (11).

***

vs Norwich (3-1)

CheCro igrač ove utakmice je Mason Mount (2.29), i to nakon što je prethodnu utakmicu bio zadnji. Zaslužio je to asistencijom i golom na samom početku utakmice, dok je kasni gol za potvrdu pobjede zabio drugoplasirani Kai Havertz (2.12) koji je također upisao i asistenciju. Treći? Vječni Thiago Silva (2.00). Ako ste čitali s razumijevanjem, znate da mu je ova odlična ocjena bila 12. ove sezone (u čemu je najbolji) te 4. za redom (u čemu je 2. najbolji iza Jamesa sa 6 za redom). U ukupnom poretku učvrstio je prvo mjesto i sada je već naš undisputable PotY. Na zadnjem mjestu ovog puta je Timo Werner (0.53) koji je dobio rijedak ligaški start na račun Pulisiceve ne-COVID bolesti… Nije ovo njegova sezona.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka