SRETAN NAM ROĐENDAN: Poslovanje kluba zamrznuto!

SRETAN NAM ROĐENDAN: Poslovanje kluba zamrznuto!
10 ožujka 11:42 2022

Dana 10. ožujka 1905. godine osnovan je Chelsea Football Club. Danas slavimo 117. godinu postojanja našeg voljenog kluba, a kao poklon svim navijačima, djelatnicima i članovima kluba ujutro je stigla vijest kako je Roman Abramovič dodan na popis ruskih oligarha koje će britanska vlada sankcionirati. Takav rasplet događaja ima veliki utjecaj na prodaju i poslovanje Chelseaja.

Naime, prodaja Cheleaja je sada stavljena na čekanje, a u slučaju da dođe do prodaje (britanska vlada trebala bi dati dopuštenje) Abramovič od nje ne bi zaradio ni centa. Uz to, cjelokupno poslovanje kluba je zamrznuto. Chelsea više ne može prodavati karte za domaće utakmice (na utakmice će moći samo ljudi sa sezonskom kartom), ne može prodavati službeni merchandise te ne može kupovati nove igrače i produljivati ugovore svojim igračima. Ova odredba vrijedi do 31. svibnja ove godine kada će britanska vlada sagledati situaciju i odrediti treba li produljiti odredbu, izmijeniti ju ili ju ukinuti.

Chelsea je dobio posebnu licencu prema kojoj su aktivnosti povezane s nogometom dopuštene klubu (odigravanje utakmica, treninzi itd.). Također, dopuštena su i isplaćivanja plača i ostali troškovi, no uz određena ograničenja koja možete pročitati na slici ispod.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Ivan Čepin

Vidi Više Članaka