Sky Sports i otac Edena Hazarda kontradiktorni u izjavama oko ugovora

Sky Sports i otac Edena Hazarda kontradiktorni u izjavama oko ugovora
29 prosinca 17:11 2017

Chelsea i dalje nije službeno ponudio novi ugovor Edenu Hazardu jer je prerano da bi se počelo s pregovorima, doznaje Sky Sports.

S druge strane, njegov otac ranije je izjavio kako Eden drži Chelsea ‘na čekanju’ te da razmatra opcije i čeka reakciju madridskog Reala.

Briljantnom igraču ugovor ističe 2020., a s Bernabeuom je povezivan mnogo puta te nikada nije krio svoje divljenje Zinedinu Zidaneu.

Što je istina, a što nije, saznat ćemo sljedeće godine. Ipak, jedno je sigurno – Chelsea ulazi u jednu od najvećih bitki svoje novije povijesti, u bitku za Edena Hazarda.

Kolike su šanse da ga Real dovede dirigirati će mnogi faktori – hoće li Zidane ostati na klupi, hoće li Bale napustiti klub te im tako priskrbiti dovoljno novca te više prostora u početnoj postavi Reala, hoće li Real ipak ići po špicu te na to potrošiti previše novca (Harry Kane), hoće li Chelsea tražiti previše novca za svoju zvijezdu te u međuvremenu dovesti neke vrhunske igrače i ipak Edenu pokazati da, uz sve ovdje navedeno treba ostati u klubu u kojem je ‘svoj na svome’, u gradu na koji je njegova obitelj naviknuta?

Sva priča oko stadiona, oko manjka pojačanja, oko loše taktike, oko ovih ili onih loših stvari u klubu uskoro će vjerojatno utihnuti – ovo je vrijeme kad bi se sve snage trebale usmjeriti na zadržavanje možda i najboljeg igrača kojeg je Chelsea ikada imao.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka