Chelsea FC 0:0 Liverpool FC (10:11) | OCJENE

Chelsea FC 0:0 Liverpool FC (10:11) | OCJENE
01 ožujka 23:44 2022

Nevjerojatna utakmica i vjerojatno jedan od najboljih remija kojima smo svjedočili u skorije vrijeme. Nažalost, falilo nam je malo sreće da izbjegnemo četvrti poraz u domaćim kup natjecanjima zaredom.

Zanimljivo i (vjerojatno) po prvi puta, najbolje i najgore ocjenjen je – vratar.

Mendy je apsolutni junak utakmice i zaslužio je visokih 2.87, držao je Liverpool u egalu brojnim obranama od kojih su neke bile nevjerojatne, pogotovo ona dupla. Njegova skoro pa savršena ocjena ipak nije najbolja od ove sezone – jednom je već imao 2.87, a jednom i 2.90.

Ostatak obrane također je bio na nivou, Thiago Silva se istaknuo skidanjem udarca Salaha s crte. Kovačić je s druge strane radio ono u čemu i je najbolji te se prometnuo u najboljeg ofenzivca.

Lukaku, iako je zabio sjajan pogodak koji je dvojbeno iz zaleđa, zaradio je mršavih 0.74.

Iako smo svjedočili brojnim sjajnim akcijama, Pulisic i Mount su promašivali nemoguće i time zaslužili lošije ocjene.

I za kraj… morao je i on jednom posustati u kupu. Jedanaesterci ovu večer nisu išli, a svoj koji je izveo je poslao nebu pod oblake. No, glavu gore Kepa, svi smo uz tebe!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka