Chelsea FC 2:0 Tottenham Hotspur FC | KRAJ

Chelsea FC 2:0 Tottenham Hotspur FC | KRAJ
23 siječnja 19:32 2022

Na početku se utakmica razvijala slično kao i u polufinalu Liga kupa. U prvom poluvremenu smo imali posjed, ali nismo puno prilika stvarali. Lukaku je bio opasniji nego u zadnjih nekoliko utakmica. Mount i Ziyech su ga tražili ubačajima, ali sve je promašio. Tottenham se orijentirao na kontre, uspjeli su jednom zatresti mrežu, ali spasila nas je dvojbena odluka suca.

Drugo poluvrijeme nije moglo bolje početi. Kao i protiv Brightona dočekali smo trenutak inspiracije Hakima Ziyecha koji je skinuo paučinu s Llorisovih vrata i zabio za 1:0. Osam minuta kasnije, Mount je ubacio iz prekida na prvu vratnicu koju je Thiago Silva prebacio u mrežu za 2:0.

Do kraja smo kontrolirali utakmicu, Tottenham je pokušao uzeti loptu i vratiti se u utakmicu, ali osim par udaraca koje je Kepa obranio, nisu stvorili puno.

Konačno smo pobijedili u ligi, nakon Boxing Daya i pobjede nad Villom. Nakon nekoliko slabih predstava, danas smo odigrali odličnu utakmicu i rutinski svladali gradskog rivala te smo im treći put ovaj mjesec pokazali tko je gazda u gradu! Možemo ovo nazvati bronhi pobjedom, lakše se diše jer smo se odvojili od Tottenhama.

Ocijenite igrače!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka