Wolverhampton Wanderers FC 0:0 Chelsea FC | KRAJ

Wolverhampton Wanderers FC 0:0 Chelsea FC | KRAJ
19 prosinca 17:00 2021

Ni jedna ni druga ekipa se nije uspjela nametnuti u prvom poluvremenu. Wolvesi su ipak bili nešto konkretniji i Podence je u 15′ minuti zatresao mrežu, ali gol nije priznat zbog zaleđa.

U našoj ekipi se vidjelo da nam fali kreativac u sredini što smo pokušali nadomjestiti Mountom koji se spuštao na desetku kako bi smanjio jaz između sredine i napada, ali ništa konkretno nismo stvorili.

Na poluvremenu je Saul ušao umjesto Chalobaha i odigrao solidnu rolu na holding midfilderu. Možda i njegova najbolja utakmica od kad je u plavom dresu. U 65. ušao je i Mateo Kovačić koji se tako vratio nakon dva mjeseca izbivanja.

Imali smo premoć u posjedu, kružili s lijeva na desno, ali ništa konkretno nismo stvorili sve do 78. minute kad su Kante i Alonso kombinirali, a potonji sjajno izbacio Pulisica u 1 na 1 priliku koju mu je ipak obranio Sa. To je bila naša jedina prava prilika na utakmici.

Pozitivno je što u drugom poluvremenu nismo dozvolili Vukovima da ozbiljnije priprijete.

S obzirom na nedaće koje su nas snašle, bod na Molineuxu i nije tako loš.

Ocijenite igrače ako niste zaspali.

test3

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka